ΣΥΝΤΑΓΕΣ
 

«Μια συνταγή καλά δομημένη μπορεί να τα συνδυάσει όλα…Μπορεί να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, να είναι υγιεινή αλλά κυρίως να είναι γευστική.»

Με ακριβώς το παραπάνω σκεπτικό πριν πολλά χρόνια –από φοιτήτρια  ακόμα-  αποφάσισα να συγκεντρώσω «κλασσικές» και «μοντέρνες» συνταγές και να τις μοιραστώ με τους πελάτες μου.
Με αυτόν το τρόπο εξασφάλισα ότι όλοι,στα πλαίσια μιας σωστής Μεσογειακής διατροφής, θα έχουν τη δυνατότητα να τρώνε κάτι νόστιμο και υγιεινό και όχι «νερόβραστα» φαγητά.

Σε όλη αυτή μου τη προσπάθεια είχα πολύτιμους βοηθούς μου τη λατρεμένη μου γιαγιά Μαρία , τη μανούλα μου και τις εκπληκτικού μαγειρικού ταλέντου κρητικές πελάτισσες μου ,που μου μετέδωσαν τις σοφίες της «κλασσικής» ελληνικής κουζίνας . Άλλες φίλες και πελάτισσες μοιραστήκαν τις ιδέες τους για πιο «μοντέρνες» συνταγές και έτσι όλοι μαζί φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα! Μάλιστα φίλη μου η Ισμήνη έχει κατασκευάσει ένα πολύ αξιόλογο site συνταγών που αξίζει να επισκεφτείτε www.ellinikesnostimies.gr

Όποιος και όποια από εσάς θα ήθελε να μοιραστεί με όλους εμάς μια «δοκιμασμένη» και πεντανόστιμη συνταγή μπορεί να τη στείλει στο e-mail μου teras_tis_diaitas@hotmail.com  και θα χαρώ πολύ να τη δημοσιεύσω!

Καλά μαγειρέματα και καλή σας απόλαυση, πάντα με σύνεση και μετρό!

Copyright © 2011 Terastisdiaitas: website by Tassos Portocaloglou